Streamz

< Terug naar alle jobs

Partnership Management Lead

In Vilvoorde

Wil jij deel uitmaken van onze missie om Vlaanderen te entertainen?

Streamz is de Vlaamse streamingdienst die garant staat voor de beste lokale en internationale series en films. Onze ambitie? Vernieuwende en herkenbare verhalen brengen voor heel Vlaanderen, en zo de lokale creativiteit in de sector stimuleren.

Maar om dit te bereiken, heeft Streamz loyale partners nodig. Gelukkig is er de Partnership Management Lead, een geboren matchmaker die vlinders krijgt van het samenbrengen van de juiste sales/distributie partners, een kei is in het bouwen en versterken van relaties, en een adrenaline boost krijgt bij het overshooten van zijn targets.

Klinkt dit voor jou als de perfecte romantische film? En zie jij jezelf al de hoofdrol spelen in dit verhaal?

Solliciteer nu en wie weet word je binnenkort een van onz!

Solliciteer nu
Wat wordt er van jou verwacht?

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je hebt de verantwoordelijkheid over het definiëren en uitvoeren van de sales partnerschapsstrategie en roadmap, ondersteund door een team van twee personen.

 • Je neemt ownership over de hele partnership funnel, concreet:

  • Je breidt de Streamz beschikbaarheid mee uit door nieuwe sales partners te introduceren en verkoop te stimuleren.

  • Je bouwt bestaande relaties verder uit tot volwaardige lange termijn partnerships.

 • Je werkt nauw samen met het communicatie-, product- en content acquisitie team en identificeert opportuniteiten om ons content aanbod te integreren in de marketingcampagnes en kanalen van onze partners.

 • Je draagt actief bij aan het behalen van de doelstellingen die door het managementteam werden bepaald, onder leiding van de Head of Marketing & Sales. Je belangrijkste objectieven: B2B(2C) sales volumes targets halen én verhogen.

 

Jouw profiel:

 • Een selfmade man/vrouw/x met een B2B sales focus, go getters mentaliteit en passie voor entertainment, met een daarbij hordende master in economie en/of marketing.

 • Je hebt minstens vier tot zes jaar ervaring als B2B-, business development-, sales- of accountmanager en bij voorkeur ervaring in één van de volgende sectoren: telecommunicatie, tv zenders, consumentenelektronicamerken, gaming industrie, muziekindustrie, ...

 • Je zet alles op alles zet om de sales targets te behalen, en bent gemotiveerd door de druk en uitdaging die daarbij komt kijken.

 • Je weet hoe te netwerken, waarbij je kwalitatieve en langdurige relaties opbouwt.

 • Je bent in staat om partners op verschillende niveaus te betrekken - van operations tot senior management (een uitgebreid netwerk hebben dat je mee kan inzetten voor Streamz is een pluspunt).

 • Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te managen, zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met interne/externe stakeholders.
Wat bieden wij jou aan?

 • De kans om mee te bouwen aan ons verhaal om tot de top twee streaming-diensten van de Vlaamse markt te behoren.

 • We hechten veel waarde aan autonomie, maar er staat altijd een team van zeer energieke entertainmentprofessionals aan jouw zijde om je bij te staan. We zitten als één team in dit avontuur!

 • Een aangename werkomgeving in een recent gerenoveerd kantoor in de Media hub van Vlaanderen (Vilvoorde) met de mogelijkheid om thuis te werken. Breng gerust je huisdier mee naar je thuiskantoor 😊

 • De kans om verder te groeien professioneel en als individu

 • Een competitief salarispakket (inclusief bedrijfswagen)


Solliciteer nu

Ben jij een echte Lord or Lady of the Sales?

Check dan nu al de trailer van jouw werkdag bij Streamz.

Waar staan we voor bij Streamz?

Streamz is actief toegewijd aan het creëren van een diverse omgeving en is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt aan iedereen. Wij hebben een duidelijke visie om de plek te zijn waar een diverse mix van getalenteerde mensen met passie komen, blijven en hun beste werk willen leveren.

Je komt terecht in een toffe bende met een no nonsense-attitude, vol eerlijkheid en transparantie. Een superhechte groep met betrokkenheid en gedrevenheid als voornaamste brandstof!


Waar is ‘t te doen?

Medialaan 38, 1800 Vilvoorde, BE

Routebeschrijving

Contacteer ons

HR@streamz.be