Streamz

< Terug naar alle jobs

Customer Base Management Lead

In Vilvoorde

Wil jij deel uitmaken van onze missie om Vlaanderen te entertainen?

Streamz is de Vlaamse streamingdienst die garant staat voor de beste lokale en internationale series en films. Onze ambitie? Vernieuwende en herkenbare verhalen brengen voor heel Vlaanderen, en zo de lokale creativiteit in de sector stimuleren.

We zijn een bedrijf met een start-up-mentaliteit boordevol gepassioneerde entertainmentlovers met kennis van series en films, product, marketing en sales.

Elke aflevering in het leven van een marketeer bij Streamz is anders. Maar ze zijn allemaal even spannend. Op onderzoek gaan naar magische inzichten, onze klanten goed trachten te begrijpen, gedreven worden door facts & figures… Enkel een echte Customer Base Management Lead met een rugzak vol vlotte praatjes kan het avontuur aan om onze klanten te doen overtuigen om te blijven.

Zie jij jezelf al de hoofdrol spelen in Life Of A Marketeer? Solliciteer dan nu, en wie weet word je binnenkort een van onz!

Solliciteer nu
Wat wordt er van jou verwacht?

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je hebt de verantwoordelijkheid over het definiëren en uitvoeren van de strategie om de klantenwaarde en het gebruik van alle Streamz-klanten te laten groeien, ondersteund door een team van drie personen.

 • Je duikt in de beschikbare data en identificeert de belangrijkste parameters waarop je nieuwe campagnes wil voeren. Je trekt deze campagnes, van de eerste go-to-market briefing tot het opvolgen van het gecreëerde marketingmateriaal en de post-analyse van de prestaties van de campagne. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met CRM en Communicatie collega’s.

 • Je coördineert de retentie- en upsell activiteiten, alsook het stimuleren van het gebruik, met behulp van de beschikbare brede mediamix (e-mail, digitale targeting, app-notificaties,…), het creëren van voortgangsrapporten en het snel bijsturen waar nodig.

 • Je neemt het ownership op om vanuit onze dataomgeving zinvolle inzichten, visualisaties en aanbevelingen te bieden aan onze interne belanghebbenden, om zo de Streamz groei mee te stimuelren.

 • Je draagt ​​proactief bij aan de optimalisatie van onze data-omgeving, samen met het Data & Insights teams, om van Streamz een meer datagedreven organisatie te maken.

 • Je draagt actief bij aan het behalen van de doelstellingen die door het managementteam werden bepaald, onder leiding van de Head of Marketing & Sales. Je belangrijkste doelstellingen: churn van klanten verlagen, ‘engagement’ en gebruik van klanten verhogen, 'customer lifetime value’ maximaliseren.

 

Jouw profiel:

 • Een selfmade man/vrouw/x met een passie voor marketing en data, met een daarbij horende master in marketing, economie en/of informatica.

 • Vier tot zes jaar ervaring in een vergelijkbare rol of een specifieke rol die focust op het beheer van het klantenbestand.

 • Je bent een analytisch talent, met een sterk commercieel gevoel: iemand die vlot communiceert die niet bang is om anderen te challengen op basis van de verzamelde inzichten.

 • Je bent bereid de handen uit de mouwen steken en de extra mile te gaan en bent aangesproken door de bijhorende start-up mentaliteit.

 • Je bent een vlotte spreker die zijn ideeën kan pitchen in het Nederlands en Engels.

 • Kennis van Hubspot, en ervaring in het verwerken en visualiseren van grote hoeveelheden data met bijhorende tools (bijvoorbeeld: Microsoft Excel, Tableau dashboarding) is een pluspunt.
Wat bieden wij jou aan?

 • De kans om mee te bouwen aan ons verhaal om tot de top twee streaming-diensten van de Vlaamse markt te behoren.

 • We hechten veel waarde aan autonomie, maar er staat altijd een team van zeer energieke entertainmentprofessionals aan jouw zijde om je bij te staan. We zitten als één team in dit avontuur!

 • Een aangename werkomgeving in een recent gerenoveerd kantoor in de Media hub van Vlaanderen (Vilvoorde) met de mogelijkheid om thuis te werken. Breng gerust je huisdier mee naar je thuiskantoor 😊

 • De kans om verder te groeien professioneel en als individu

 • Een competitief salarispakket (inclusief bedrijfswagen)


Solliciteer nu

Zie jij het leven van een marketeer helemaal zitten?

Check dan nu al de trailer van jouw werkdag bij Streamz.

Waar staan we voor bij Streamz?

Streamz is actief toegewijd aan het creëren van een diverse omgeving en is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt aan iedereen. Wij hebben een duidelijke visie om de plek te zijn waar een diverse mix van getalenteerde mensen met passie komen, blijven en hun beste werk willen leveren.

Je komt terecht in een toffe bende met een no nonsense-attitude, vol eerlijkheid en transparantie. Een superhechte groep met betrokkenheid en gedrevenheid als voornaamste brandstof!


Waar is ‘t te doen?

Medialaan 38, 1800 Vilvoorde, BE

Routebeschrijving

Contacteer ons

HR@streamz.be